Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهل سالگی برای بسیاری از زنان یک نقطه عطف بزرگی محسوب می‌شود. زنانی که به دهه ۴۰ سالگی می‌رسند به موفقیت‌هایی در زمینه شغلی و خانوادگی خود رسیده‌اند، اما ممکن است در تلاش برای کاهش وزن ناکام مانده باشند.

خبرگزاری میزان - روزنامه خراسان نوشت: وقتی به ۴۰سالگی می‌رسید، متوجه تغییرات مهمی در بدن‌تان می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته بعضی از تغییرات مانند سفید شدن موها و چین‌‌های صورت تغییرات ظاهری هستند و تأثیری بر وضعیت سلامتی شما ندارند اما تغییرات دیگر مانند افزایش وزن کلی یا موضعی می‌تواند بر طول عمر شما اثر بگذارد. کاهش وزن می‌تواند نقش مهمی در سلامت جسم شما و طول عمر سالم داشته باشد.

راه‌های زیادی برای مبارزه با افزایش وزن زنانی که در دهه ۴۰ سالگی به سر می‌برند وجود دارد. در ادامه راهکار‌هایی را برای شما آورده‌ایم.

تغییر سبک زندگی

سبک زندگی‌تان را ارزیابی کنید تا مطمئن شوید تغییراتی را که در عادت‌های روزانه‌تان ایجاد می‌کنید، اثری بر وزن‌تان نمی‌گذارد. می‌توانید میزان مصرف کالری‌تان را در طول روز ارزیابی و سعی کنید فعالیت‌های‌تان را در زمان‌هایی بگنجانید که معمولا بیشتر می‌نشینید. تغییرات ساده می‌تواند تفاوت بزرگی در متابولیسم بدن شما ایجاد کند.


هدف‌گذاری

اولین و مهم‌ترین گام در برنامه‌ریزی برای کاهش وزن این است که بنشینید و برنامه‌تان را بنویسید. زیرا برنامه‌ای خوب برای کاهش وزن با داشتن هدف آغاز می‌شود. اهدافی که برای کاهش وزن دارید راه‌تان را هموار و به شما کمک می‌کند که با وجود سختی‌ها به راه‌تان ادامه دهید. اهداف رفتاری کوتاه‌مدت (مانند خوردن دو تا سه وعده سبزیجات در روز) به شما کمک می‌کند تا برای کاهش وزن به اهداف بلند‌مدت برسید.

توصیه می‌شود زنانی که در دهه ۴۰ سالگی قرار دارند در هر وعده غذایی تقریبا نیمی از بشقاب خود را از سبزیجات پر کنند. دلیل این موضوع این است که سبزیجات مملو از فیبر و کالری کم هستند و کمک می‌کنند که برای مدت طولانی‌تری فرد احساس سیری کند

تهیه برنامه غذایی

از دیگر راهکار‌هایی که درخصوص مبارزه با افزایش وزن برای زنانی که در دهه ۴۰ سالگی قرار دارند توصیه می‌شود، تهیه یک برنامه غذایی است. با تهیه یک برنامه غذایی واقعی راحت‌تر می‌توان به خوراکی‌های ناسالم نه گفت. برای این منظور باید خوراکی‌هایی را که می‌خواهید در طول یک هفته مصرف کنید مشخص کنید و فهرستی برای خرید لوازم اولیه آن‌ها تهیه و طبق آن برنامه غذایی در طول هفته عمل کنید.

نوشیدن آب قبل از غذا

اگر قبل از هر وعده غذایی یک بطری۵۰۰ سی‌سی آب بنوشید غذای کمتری مصرف خواهید کرد. یک مطالعه در سال ۲۰۱۴ نشان داد، افراد چاقی که قبل از غذا حدود ۱۷ اونس (۵۰۰ سی‌سی) آب مصرف می‌کردند نسبت به افراد چاقی که قبل از غذا آب نمی‌نوشیدند در طول ۱۲ هفته تقریبا سه پوند (۱.۳۶ کیلوگرم) وزن از دست دادند.

مصرف سبزیجات

کارشناسان تغذیه به زنانی که در دهه ۴۰ سالگی قرار دارند توصیه می‌کنند که در هر وعده غذایی تقریبا نیمی از بشقاب خود را از سبزیجات پر کنند. دلیل این موضوع این است که سبزیجات مملو از فیبر هستند و کمک می‌کنند که برای مدت طولانی‌تری فرد احساس سیری کند، همچنین سبزیجات کالری کمی دارند.

ورزش‌هایی برای کاهش استرس

علایم پیش از یائسگی و بسیاری از عوامل دیگری که زنان دهه ۴۰ سالگی با آن مواجه هستند از جمله ترک کردن خانه توسط فرزندان برای رفتن به دانشگاه، فشار‌های کاری، پیر شدن والدین‌شان و نگرانی‌های مالی استرس زیادی در زندگی آنان ایجاد می‌کند. استرس زیاد نیز می‌تواند به بیش خوری منجر شود. انجام تمرینات و تکنیک‌هایی برای ریلکسیشن می‌تواند به کاهش استرس کمک کند.

بیشتر بخوانید: لباس‌های تاناکورا، یکی از عوامل انتقال ویروس کرونا


انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: اخبارسلامت کاهش وزن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کاهش وزن برای کاهش وزن برنامه غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۶۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر همسر رئیسی به پاکستان / اهدای دکتری افتخاری (+ عکس)

به گزارش صدای ایران از ایرنا، سفر ۲ روزه آیت‌الله رئیسی و هیات همراه به پاکستان به عنوان کشوری مهم و تاثیرگذار در حوزه جنوب آسیا که دارای روابط دیرینه فرهنگی، تاریخی و تمدنی با ایران اسلامی است، نقطه عطف گسترش همکاری‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای برای دو کشور به شمار می‌رود.

در سفر رئیس جمهور به پاکستان که به شهر‌های اسلام‌آباد پایتخت، لاهور شهر فرهنگ و تاریخ و همچنین کراچی قطب اقتصادی این کشور انجام شد، جمیله علم‌الهدی همسر آیت‌الله رئیسی نیز وی را همراهی می‌کرد تا بخشی از رایزنی و مراودات فرهنگی با هدایت و حضور این استاد دانشگاه و عضو هیات علمی شهید بهشتی تهران هدایت و برنامه‌ریزی شود.



جمیله علم‌الهدی همسر رئیس‌جمهور اسلامی ایران که به همراهی هیات ایرانی به پاکستان سفر کرده بود، در بدو ورود به اسلام‌آباد مورد استقبال خانم «عاصفه بوتو زرداری» دختر رئیس‌جمهور و برخی دیگر از مقامات این کشور قرار گرفت و سپس در ادامه با برنامه‌های متعدد و فشرده در حوزه‌های گوناگون اعم از علمی و دانشگاهی، امور اجتماعی و خیریه، گفتگو‌های رسانه‌ای، دیدار با نخبگان، دیدار با بانوان تاثیرگذار پاکستانی، شرکت در همایش اشک مریم و فلسطین و دیدار با مقامات پاکستانی و در نهایت در نشست با فعالان قرآنی پیگیری شد.

دریافت نشان دکتری افتخاری از دانشگاه نومل

جمیله علم‌الهدی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران با دعوت رسمی دانشگاه نومل از معتبرترین دانشگاه‌های اسلام آباد در حوزه‌های علوم انسانی و اجتماعی، در این دانشگاه حاضر شد و نشان دکتری افتخاری این دانشگاه را دریافت کرد.

وی همچنین نمایشگاه فرهنگی بین‌المللی که با حضور برخی از سفرای مقیم اسلام‌آباد برگزار شده بود را افتتاح و ضمن ایراد سخنرانی در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، به موضوع نقش و جایگاه زنان ایران در توسعه کشور پرداخت و حضور جدی زنان در عرصه‌های مختلف علمی و فناوری، دانشگاهی و جامعه را از بنیان‌های توسعه اجتماعی و سیاسی ایران برشمرد.

دیدار صمیمی ۲ ساعته با بانوان نخبه پاکستانی

از دیگر برنامه‌های حضور جمیله علم‌الهدی استاد دانشگاه شهید بهشتی حضور در جمع بیش از یک هزار نفر از بانوان نخبه پاکستان بود.

وی در سخنرانی خود در جمع پرشور بانوان نخبه پاکستانی که بیش از ۲ ساعت به طول انجامید، ضمن قدردانی از ابراز احساسات و جو صمیمی بانوان تاثیرگذار پاکستانی، گفت: صمیمیت و برادری بین ملت ایران و پاکستان و احساس نزدیکی که با شما دارم، احساس حضور در کشور خودم را برای من ایجاد کرده است.

وی در ادامه به اهمیت موضوع خانواده و نقش محوری زنان در حفظ و انسجام بنیان‌های خانواده اشاره کرد و مساله فلسطین و مردم غزه را از موضوعات مهم و مشترک بین نخبگان ایران و پاکستان دانست.

در این برنامه همسر رئیس‌جمهور میزبانی از ۳۰۰ نفر از بانوان مسئول، مقامات و نمایندگان پارلمان پاکستان را برعهده داشت و در این جلسه بانوان نخبه پاکستانی نقطه نظرات خود در حوزه‌های مختلف و در ارتباط با همکاری‌های ایران و پاکستان عنوان کردند.

همچنین در جلسه‌ای جداگانه که با حضور یک هزار نفر از بانوان شاخص و تاثیرگذار و ساختارساز در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و رسانه‌ای، فعالان قرآنی، اساتید و نخبگان برگزار شد، علم‌الهدی با همراهی «عاصفه بوتو زرداری» دختر رئیس‌جمهور پاکستان حاضر شد و پای صحبت‌های پرشور زنان نخبه پاکستان درباره قدرت منطقه‌ای ایران، جایگاه زنان و ضرورت توسعه همکاری‌های فی‌مابین نشست.

گفتگو با رسانه‌های پاکستانی

از دیگر برنامه‌های مهم سفر همسر رئیس‌جمهور به پاکستان، انجام ۲ مصاحبه اختصاصی با رسانه‌های پاکستانی در اسلام آباد بود که در آن به جایگاه والای زنان ایران در حوزه علم و فناوری، همکاری‌های بین دو کشور و برنامه‌های ایران برای ارتقای بیش از پیش جایگاه زنان، همچنین به مساله فلسطین و لزوم اتحاد ملت‌های مسلمان برای مقابله با تجاوزگری‌های رژیم صهیونیستی تاکید شد.

همسر رئیس‌جمهور با همراهی خانم عاصفه زرداری دختر نخست وزیر این کشور، همچنین در راستای فعالیت‌های اجتماعی خود در موسسه خیریه «سوییت هوم» که در زمینه نگهداری و آموزش و توانمندسازی ایتام در اسلام‌آباد فعالیت می‌کند حاضر شد و در جریان فعالیت‌های این خیریه قرار گرفت.

سفر به قلب فرهنگی پاکستان؛ رونمایی از نسخه اردوی «هنر زنانه زیستن»

روز دوم سفر آیت‌الله رئیسی و هیات همراه به پاکستان با سفر به شهر لاهور پایتخت فرهنگ و تمدن این کشور همراه بود. همسر رئیس‌جمهور در بدو ورود به کراچی مورد استقبال «مریم نواز شریف» سروزیر ایالت پنجاب قرار گرفت و سپس با همراهی وی در نشست فعالان قرآنی این شهر شرکت کرد. دیدار با فعالان و نخبگان علمی، اجتماعی و دینی لاهور و همچنین حضور در دانشگاه

اقتصاد لاهور و سخنرانی با موضوع سبک زندگی اسلامی و هنر زنانه زیستن از جمله برنامه‌های حضور چند ساعته این استاد دانشگاه در شهر لاهور بود.

علم‌الهدی با همراهی «مریم نواز شریف» و نوه اقبال لاهوری در دانشگاه اقتصاد لاهور حاضر شد و نمایشگاه فرهنگی هنری این دانشگاه را افتتاح کرد و در جریان برنامه‌های علمی، فرهنگی و هنری این دانشگاه قرار گرفت.

وی سپس در برنامه ویژه‌ای که به معرفی کتاب «هنر زنانه زیستن» اختصاص داشت حضور به هم رسانید.

در پایان سفر به لاهور، جمیله علی‌الهدی با حضور در خانه فرهنگ ایران در پایتخت فرهنگ و ادب پاکستان حاضر شد و در جمع پرشور فعالان دینی و فرهنگی و اجتماعی این شهر در حالی حاضر شد که شرکت‌کنندگان در این مراسم با شعار‌های حمایتی از حضور وی استقبال پرشوری به عمل آوردند.

تربیت مقدم و ارجح بر ارتقا و پیشرفت

همسر رئیس‌جمهور پس از انجام برنامه‌های فشرده در لاهور که شامل پنج برنامه اصلی بود، این شهر را به مقصد کراچی ترک کرد و در این شهر نیز مورد استقبال «عاصفه زرداری» دختر رئیس‌جمهور قرار گرفت.

وی در کراچی در همایش اشک مریم و ویژه برنامه‌های فلسطین در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران شرکت کرد. حضور در این همایش در حالی انجام شد که علی رغم شرایط خاص امنیتی حدود ۶۰۰ نفر از نخبگان و فعالان حوزه دفاع از حقوق فلسطین این شهر در همایش حضور یافتند. در این همایش خانم «صابر ابومریم» دبیرکل بنیاد فلسطین پاکستان و استاد دانشگاه نومل، خانم «سنا خان» استاد دانشگاه حقوق کراچی و فعال حقوق بین‌الملل در موضوع فلسطین نیز حضور داشتند.



جمیله علم‌الهدی ضمن سخنرانی در این نشست، کسب آموزش و ارتقا برای بانوان را بسیار مهم ارزیابی کرد، اما تربیت را دارای اهمیت بسیار بالاتری ارزیابی کرد.

وی تاکید کرد: بانوان و مادران در جامعه می‌توانند با تعلیم و تربیت جامعه خوب و مترقی را پرورش دهند.

همسر رئیس‌جمهور در این همایش همچنین به موضوعات مربوط به حقوق حقه ملت مظلوم و مقتدر فلسطین و نسبت به موضوعات فرهنگی و اجتماعی و تهدیداتی که غرب نسبت به جوامع اسلامی دارد، هشدار داد.

قرن، قرن سیطره اسلام است

از دیگر برنامه‌هایی که همسر رئیس‌جمهور در آن حضور به هم رسانید، شرکت در سمینار «نقش زنان مسلمان در فرهنگ و تمدن اسلامی» بود که به همت خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران و با مشارکت گسترده اساتید و نخبگان علمی دانشگاه دولتی کراچی برگزار شد. در این همایش از ترجمه اردوی کتاب «هنر زنانه زیستن» این استاد دانشگاه رونمایی شد؛ این در حالی است که این کتاب هم اکنون به زبان‌های انگلیسی، عربی، روسی، اردو و برخی زبان‌های دیگر نیز ترجمه شده است.

علم‌الهدی در این نشست با اشاره به اینکه زنان در ایران در همه عرصه‌های زندگی و اجتماع فعال هستند تاکید کرد: زنان ایرانی نقش مهمی در نهاد‌های آموزشی، دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، عرصه‌های سیاسی و فرهنگی دارند.

وی افزود: نقش آفرینی پررنگ زنان ایران به پشتونه حمایت و همراهی مردان صورت گرفته است.

این استاد دانشگاه بهشتی با تاکید بر اینکه ایران اسلامی متولی فرهنگ و تمدن اسلامی است و احترام به زن در فرهنگ ما همراه با ارزش‌های اخلاقی و اسلامی است؛ تصریح کرد: در جامعه ما عفاف، حجاب و حیا به عنوان بخشی از هویت زنان مورد احترام و توجه ویژه قرار دارد.

علم‌الهدی نسبت به تهاجم فرهنگی دشمن در جوامع اسلامی و ضرورت هوشیاری مسلمانان هشدار داد و تاکید کرد: اینکه استعمار غرب از یک سو مدعی آزادی بیان است و از سوی دیگر رسانه‌ها را از پخش سخنان رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای منع می‌کند، نشان از دورویی و دوگانگی غرب در بحث آزادی بیان دارد.

همسر رئیس‌جمهور با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب، قرن آتی را قرن سیطره اسلام خواند.

دیگر خبرها

  • ترایبکا به سراغ سالگردهای خاطره‌انگیر می‌رود/۲۵ سالگی «سوپرانوها»
  • سفر همسر رئیسی به پاکستان / اهدای دکتری افتخاری (+ عکس)
  • آغاز برنامه‌های «تا صد سالگی باستانی پاریزی»
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • برنامه جام‌جهانی تیراندازی اعلام شد
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • زنان در چه سنی دیگر توانایی باروری نخواهند داشت؟
  • بی‌نمک زندگی کنید!